Uw mening telt

Uw ervaring met onze zorg

Patiënten helpen al jaren mee bij verbeteringen in het Maastricht UMC+. Zo vragen we naar mening en/of ervaringen van patiënten. Dat gebeurt met vragenlijsten of door met patiënten te praten in groeps- of individuele gesprekken. Ook komen veel ervaringen binnen via brieven, onze website en sociale media. Al deze ervaringen en meningen gebruiken we om onze zorg te verbeteren. Daarnaast doen we ons best om patiënten te betrekken bij nieuwe projecten. Meedenken over uw ervaringen

Patiënt ervaringsmeting

Bent u opgenomen geweest of heeft u een van onze poliklinieken bezocht, dan krijgt een uitnodiging met een korte vragenlijst om uw mening te geven over onze zorg. Lees meer.

Online patiëntenpanel

Het Maastricht UMC+ heeft een eigen online patiëntenpanel. De deelnemers wordt regelmatig gevraagd om mee te denken over vernieuwingen in onze zorg. U kunt deelnemen aan dit panel; lees meer.  

Interviews

Met grote regelmaat vragen wij patiënten om in een een op vraaggesprek of in een groepsgesprek hun mening te geven. Soms gaan deze interviews over specifieke afdelingen, soms over zaken die voor het hele ziekenhuis belangrijk zijn. Lees meer.

Denktank

Zou u het leuk vinden om zo nu en dan uw mening te geven over bepaalde onderwerpen, dan kunt u lid worden van onze denktank. Lees meer. 

Tips of complimenten 

Heeft u recent een prettige of misschien een wat minder prettige ervaring gehad in ons ziekenhuis, dan kunt u dit op meerdere manieren kenbaar maken. Lees meer.

Mens achter de patiënt

Mens Achter de Patiënt droomt van mensgerichte zorg. Om dit te bereiken, hebben ze een onderwijs module ontwikkeld. Het doel: toekomstig zorgprofessionals bewuster maken van de brede impact van ziekte. Lees meer.

Wat vindt u van deze pagina?